ΠΡΟΣΟΧΗ:

To Lambretta Club Hellas δεν φέρει καμμία ευθύνη για τα κείμενα των αγγελιών, τη κατάσταση των προς πώληση δικύκλων ή ανταλλακτικών καθώς και την τιμή τους. Για το περιεχόμενο και τον σκοπό δημοσίευσης της κάθε αγγελίας υπεύθυνος είναι ο συντάκτης της.

Οι εν λόγω αγγελίες δεν αποτελούν ενδεικτικές τιμές δικύκλων ή ανταλλακτικών

Οι διαχειριστές του 
www.lambretta-club.gr δεν έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν ξεχωριστά κάθε αγγελία οσον αφορά την αξιοπιστία και την εγκυρότητά της. Οι συναλλαγές γίνονται μεταξύ των χρηστών με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διαχειριστές του 
www.lambretta-club.gr δεν μεσολαβούν σε καμμία περίπτωση ανάμεσα σε δύο μέλη η ανάμεσα σε έναν αγοραστή και σε έναν πωλητή ενός προιόντος η μιας υπηρεσίας και δεν εμπλέκονται σε καμμία δικαστική διαμάχη μεταξύ μελών η χρηστών.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Αν θέλετε να καταχωρήσετε κάποια αγγελία προσφοράς ή ζήτησης, παρακαλούμε να αποστείλετε email με το σχετικό κείμενο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Κατά προτίμηση οι αγγελίες πώλησης να συνοδεύονται με σχετικές φωτογραφίες

Αγγελίες πώλησης που δεν αναγράφουν τιμή δε θα γίνονται δεκτές

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δεν γίνονται δεκτές αγγελίες με παραπλανητικό, ψευδές και παράνομο περιεχόμενο. Δεν γίνονται δεκτές επίσης, αγγελίες με περιεχόμενο αντίθετο με τους σκοπούς που αναφέρονται στο καταστατικό ίδρυσης του LCH

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος

Lambretta Club Hellas